Marian Godina a criticat discursul ministrului de Interne, subliniind ca ii este jena.

"Am vizionat declaratia de presa a doamnei ministru de interne.

Am vazut o doamna extrem de timorata, citind cu mare dificultate de pe niste foi si dand foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat niste persoane publice care promoveaza iesitul in strada, dorind parca sa ne arate vinovatii pentru ce se intampla in tara. Sa accepte intrebari din partea jurnalistilor?? Normal ca a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum sa faca asa ceva cand nu ar fi avut raspunsurile scrise pe foaie?

Mi-a fost jena", a scris Marian Godina pe Facebook.



Carmen Dan
, ministrul de Interne, a sustinut o conferinta de presa, in cadrul careia a sustinut ca nu a primit informari referitor la eventualele intentii de provocare ale protestatarilor violenti de miercuri seara. De asemenea, a specificat ca datele survenite nu aratau riscuri in ceea ce priveste tulburarea ordinii publice si nici ca urmau acte de violenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.