Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitatii insemnate cantitativ si polei.

"In intervalul 02 februarie, ora 21.00 – 04 februarie, ora 10.00 vor fi precipitatii in Maramures, Crisana si nordul Transilvaniei, precum si in zonele montane aferente, unde cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 35 l/mp. Vor predomina ploile, favorizand topirea stratului de zapada, iar in zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. In centrul si nord-estul tarii, pe arii restranse se va produce polei", au anuntat meteorologii.

"Din a doua parte a noptii de joi spre vineri (2/3 februarie) si pana in dimineata zilei de sambata 4 februarie, in judetul Maramures, precum si in zonele de munte ale judetelor Satu- Mare, Bistrita-Nasaud, Mures, Bihor, Cluj si Salaj se vor acumula cantitati de apa care vor depasi 30 l/mp si izolat 60 l/mp. La inaltimi de peste 1800 m se va depune strat consistent de zapada, iar temporar vantul va prezenta intensificari cu rafale de peste 70 km/h", potrivit atentionarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.