Protestatarii care vin inspre Bucuresti pentru a participa la manifestarile impotriva modificarilor aduse codurilor penale vor putea sa se cazeze si sa manance gratuit, datorita unei initiative de solidaritate venita de la mai multi bucuresteni.

Initiativa a pornit de la fondatorul a doua hosteluri din Bucuresti, iar un grup de facebook a fost creat in acest sens pentru a-i putea reuni pe cei care vor sa participe la protest, dar nu au unde se odihni sau nu au suficienti bani pentru a face drumul inspre Capitala.

Dupa aceasta initiativa, mai multi bucuresteni au inceput sa isi deschida usa celor care vin din provincie pentru a protesta impotriva Guvernului si mai multe companii s-au aratat disponibile sa aduca ceai si supa celor care stau in frig pentru a manifesta.

Unii romani din strainatate cauta si cai de a dona pentru manifestantii din Piata Victoriei.

Mai multi protestatari se pregatesc sa vina in Capitala din Cluj, Bistrita, Constanta, Brasov si Sibiu, conform ultimelor postari de pe grupul de Facebook,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.