Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca luni dimineata pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu - Saliste,vizibilitatea este scazuta din cauza cetii. La aceasta ora, trei judete se afla sub avertizare cod galben de ceata, iar alte cinci judete sunt sub avertizare de polei.

UPDATE 12:00. Administratia Nationala de Meteorologie a extins codul galben de ceata pana la ora 14, unde vizibilitatea va fi sub 200 de metri.


Potrivit Infotrafic, pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu - Saliste, intre kilometrii 250 si 270, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri, din cauza cetii.

Totodata, Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul greu este intrerupt, luni dimineata, in judetul Valcea, pe DN64 Ramnicu-Valcea - Dragasani, la kilometrul 67, in zona localitatii Calina (comuna Prundeni), din cauza unui autotren care a derapat, in conditii de polei. Autoturismele pot circula pe langa semiremorca, alternativ. La fata locului este asteptat un autotrailer care sa remorcheze ansamblul de vehicule.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari cod galben de ceata pentru judetele Brasov, Harghita si Covasna. Avertizarea este valabila pana la ora 10.00, cand in aceste judete va fi ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Alte cinci judete se afla luni dimineata sub cod galben de polei. Avertizarea cod galben referitoare la burnita si la depunerea poleiului este valabila pana la ora 9.00 si vizeaza judetele Gorj, Olt, Dolj, Teleorman si Valcea, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.