Alexandra Stoleru, tanara care a dat dovada de curaj atunci cand a intervenit in noaptea incendiului din clubul Bamboo, reusind sa scoata toate persoanele, vorbeste despre starea sa de sanatate si despre seara in care a avut loc tragedia.
"Sunt mult mai bine si totul va reveni la normal. Actul meu de eroism a fost normal, de a evacua pana la ultima persoana, fara niciun ranit. Eram alaturi de colegi si ospatari, eram linistiti, incercam sa nu agitam. Au iesit toti, datorita eforturilor noastre. Nu stiu si nu dau niciun comentariu de la ce a luat foc, nu stiu si nu pot sa dau declaratii. A fost totul in regula, eu mi-am revenit, lucrurile incep sa ia amploare si se vor rezolva. Totul a fost ok la Bamboo, am protejat si protejam pe toata lumea cand intra la noi in club, ca la mine in casa", a declarat Alexandra la Romania TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.