Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru mai multe judete.

Update 16.19- Pana la ora 20.00, sub cod galben de ceata se afla judetele Iasi, Suceava, Olt si Dolj. In judetele Iasi si Suceava se vor depuneri de polei si burnita.

Update13.02- Pana la ora 14.00, sub cod galben de ceata se afla judetele Olt, Teleorman si Giurgiu, unde se vor semnala si depuneri de chiciura si izolat, conditii de polei.

Update 10:03- In judetele Iasi, Vaslui, Botosani, zonele de campie din judetele Vrancea, Bacau Neamt, codul galben de ceata este in vigoare pana la ora 13.00.

Pana la ora 10.00, sub cod galben se afla judetele Iasi, Vaslui, zona de campie a judetelor Bacau, Vrancea, dar si municipiul Bucuresti, unde ceata va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50, indeosebi in zona preoraseneasca a municipiului Bucuresti.

In judetul Botosani se vor semnala depuneri de polei. Si in celelalalte judete mentionate se vor remarca depuneri de chiciura si izolat, conditii de polei, scrie digi24.ro.

Pana la ora 12.00, sub cod galben se vor afla judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Olt, Dolj, Mehedinti (zona de campie), unde ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m izolat sub 50 m.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.