O fata de 12 ani, din localitatea vasluiana Galteni, a murit dupa ce a intrat cu sania intr-un stalp de electricitate si s-a lovit la cap.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, fata de 12 ani a suferit un traumatism sever la cap dupa ce a intrat cu sania intr-un stalp de electricitate, in timp ce afla la sanius pe o ulita din sat impreuna cu mai multi copii. Copila a ajuns constienta acasa, fiindu-i acordat primul ajutor de catre mama, dupa ce s-a plans ca o doare capul. Abia spre seara, la cateva ore dupa accident, copilei i s-a facut rau, iar mama sa a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanta.

”Minora a fost transportata initial la Spitalul de Urgenta Barlad, de unde apoi s-a luat decizia transferarii la o unitate medicala din Iasi, ulterior fiind inregistrat decesul. In consecinta, Politia s-a autosesizat din oficiu in acest caz”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal si vor desfasura cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.