Odata cu lansarea filmului Cainele, adevaratul meu prieten (A dog’s purpose), Grand Cinema & More le ofera sansa cinefililor de a trai scenariul filmului. Sub conceptul Cainii pe care ii salvam ajung sa ne salveze, vizitatorii cinematografului vor putea adopta unul dintre cainii adapostiti de Asociatia Pentru Protectia Animalelor Robi.

Filmul Cainele, adevaratul meu prieten (A dog’s purpose), inspirat din romanul lui W. Bruce Cameron, urmareste povestea unui patruped care isi descopera menirea alaturi de stapanii sai, pe care ii invata sa rada si sa iubeasca.

Potrivit unui comunicat remis 9am, prin initiativa Grand Cinema & More, scenariul poate prinde viata si dincolo de marele ecran. Incepand cu ziua premierei, 27 ianuarie, foaierul cinematografului va gazdui o galerie foto, in cadrul careia posterul original al filmului va fi recreat folosind fotografii ale cainilor aflati in adapost. Cei 24 de caini disponibili pentru adoptie asteapta o sansa la un stapan iubitor si un camin cald.

Aici, dar si pe site si pe pagina de Facebook, vizitatorii vor putea afla povestea fiecaruia dintre ei si isi vor putea alege prietenul loial pe baza unui formular de adoptie.

„Ideea campaniei a pornit din convingerea ca, recreate in lumea reala, lucrurile frumoase pe care le vedem in filme pot capata o dimensiune sociala. Si tocmai capacitatea unui film nu doar de a emotiona, ci de a fi declinat in astfel de actiuni credem ca ii aduce plus valoare. Ne bucuram ca, inspirati de A dog’s purpose, incercam sa gasim 24 de stapani iubitori pentru acesti caini”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Campania se va desfasura pe toata perioada in care filmul va rula in cinematograf. Detalii despre aceasta si despre cainii ce pot fi adoptati sunt disponibile pe grandentertainment.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.