O persoana a fost ranita, iar alte cinci au facut atacuri de panica, joi, in urma unei explozii urmate de un incendiu produsa intr-un apartament dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Trei locuinte si acoperisul blocului au fost avariate, urmand sa se stabileasca daca a fost afectata si structura de rezistenta a imobilului.

Explozia a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc aflat pe strada Migdalului din municipiul Cluj-Napoca si a fost urmata de un incendiu, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

In apartamentul in care s-a produs deflagratia se afla un barbat, care a fost ranit, avand arsuri de gradul I. El a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic pentru Situatii de Urgenta Cluj.

De asemenea, alte cinci persoane au facut atacuri de panica.


Trei dintre cele 12 apartamente din blocul unde a avut loc deflagratia au fost avariate, fiind vorba despre cele aflate la ultimele doua etaje. Totodata, a fost avariat acoperisul imobilului, care a luat foc.

Pompierii urmeaza sa stabileasca daca a fost afectata structura de rezistenta a blocului.

La fata locului a ajuns si primarul din Cluj, Emil Boc, dar si prefectul judetului, Gheorghe Vuscan.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.