O persoana a fost ranita, iar alte cinci au facut atacuri de panica, joi, in urma unei explozii urmate de un incendiu produsa intr-un apartament dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Trei locuinte si acoperisul blocului au fost avariate, urmand sa se stabileasca daca a fost afectata si structura de rezistenta a imobilului.

Explozia a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc aflat pe strada Migdalului din municipiul Cluj-Napoca si a fost urmata de un incendiu, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

In apartamentul in care s-a produs deflagratia se afla un barbat, care a fost ranit, avand arsuri de gradul I. El a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic pentru Situatii de Urgenta Cluj.

De asemenea, alte cinci persoane au facut atacuri de panica.


Trei dintre cele 12 apartamente din blocul unde a avut loc deflagratia au fost avariate, fiind vorba despre cele aflate la ultimele doua etaje. Totodata, a fost avariat acoperisul imobilului, care a luat foc.

Pompierii urmeaza sa stabileasca daca a fost afectata structura de rezistenta a blocului.

La fata locului a ajuns si primarul din Cluj, Emil Boc, dar si prefectul judetului, Gheorghe Vuscan.

Retail jobs

Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.