CNA a stabilit, joi, lista posturilor de televiziune care trebuie retransmise obligatoriu (”must carry”) in 2017 de toti operatorii de cablu din Romania.
Serviciile de programe, libere la retransmisie si fara conditionari tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privati, care vor face parte din lista ”must carry” in 2017 sunt: Antena 1, Kanal D, Romania TV, Antena 3, National TV, Prima TV, Antena Stars, B1 TV, Digi 24, Realitatea TV, Favorit TV, Happy Channel, Kiss TV, Taraf TV, Trinitas, ZU TV, U TV, Music Channel, National 24 Plus, TV H, Inedit TV, Hit Music, Neptun TV, Speranta TV, Nasul TV, Alfa Omega Tv, Credo TV, Travel Mix, eStrada TV si Telestar 1.

Din lista televiziunilor ”must carry” vor face parte si posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, precum si studiourile teritoriale Cluj, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

La lista se adauga si serviciile de televiziune a caror obligativitate de retransmitere este stabilita prin acorduri internationale la care Romania este parte: TV5 si Moldova 1, care a fost amanat pana la rezolvarea de catre Compania ”Teleradio-Moldova” a problemelor ce vizeaza transmisia programului Moldova 1 pe teritoriul Romaniei.




Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.