Politistii au deschis o ancheta in cazul unei angajate de la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Botosani gasita moarta, miercuri seara, in sediul institutiei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Botosani, Catalina Nicoleta Federciuc, a declarat, joi, ca politistii au intocmit un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul unei angajate de la DSVSA Botosani gasita moarta in sediul institutiei.

Femeia, in varsta de 59 de ani, care lucra ca secretara la DSVSA Botosani, a fost gasita moarta, miercuri seara, intr-o toaleta a institutiei de catre un alt angajat care a sunat la 112.

Directorul adjunct al DSVSA Botosani, Teodor Harabagiu, a declarat pentru News.ro ca femeia nu avea probleme cronice de sanatate, ea fiind doar racita. Femeia lucra ca secretara la DSVSA Botosani din 1990.

Trupul angajatei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.