Castigatorul premiului cel mare la Loto 6/49, in valoare de 16,69 milioane lei, s-a prezentat miercuri sa-si ridice banii.

Dupa aplicarea impozitului, suma neta care ii ramane castigatorului este de 12,57 milioane lei. Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea. Castigatorul are 40 de ani, este casatorit, nu are copii, dar isi doreste sa infieze unul sau mai multi.

Barbatul joaca la Loto 6/49 si Loto 5/40 saptamanal, de la varsta de 18 ani, si intotdeauna mizeaza pe variante simple, alegand numerele la intamplare. A aflat ca este castigatorul marelui premiu luni, 23 ianuarie.

Biletul cu care vasluianul a castigat premiul a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, scrie digi24.ro.

Numerele castigatoare la extragerea Loto 6/49 de duminica au fost 24, 16, 38, 27, 11 si 3.

Ultima data, premiul la categoria I a fost adjudecat in luna iulie a anului trecut si a avut o valoare bruta de 17,72 milioane de lei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.