Un adolescent de 16 ani, din judetul Sibiu, suspectat ca a violat si ucis o femeie de 62 de ani, din localitatea Sacadate, gasita in casa la mai mult de zece zile de la deces, a fost arestat, fiind cercetat pentru viol si omor.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, un adolescent de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile fiind cercetat pentru omor si viol.

"S-a retinut ca, la data de 14.01.2017, in imobilul situat in localitatea Sacadate, judetul Sibiu a fost identificat cadavrul numitei C.C., in varsta de 62 ani. In urma efectuarii autopsiei s-a constatat ca moartea victimei a fost violenta si s-a datorat asfixiei mecanice prin obturarea cailor respiratorii si prin compresiune toraco-abdominala. La autopsie s-au constatat si leziuni traumatice genitale si anale care s-au putut produce prin actiunea unui factor traumatic local, posibil in cadrul unor raporturi sexuale vaginale si anale consumate cu violenta”, se arata in comunicat.

Potrivit documentului, la fata locului, anchetatorii au gasit, pe un flacon de langa patul victimei, o amprenta de la degetul mijlociu al mainii stangi.

In urma verificarilor, a fost depistata persoana careia ii apartine amprenta, un minor de 16 ani care, la audieri, a recunoscut ca, in noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2017, aflandu-se sub o usoara stare de ebrietate, a patruns in imobilul victimei si a intretinut relatii sexuale cu aceasta fara consimtamantul ei.

Deoarece victima tipa si a incercat sa se opuna, adolescentul i-a obturat caile respiratorii si a lovit-o, iar la scurt timp a constatat ca victima nu se mai misca si a plecat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.