Barbatul care marti a alertat autoritatile cu privire la o bomba pe care ar fi amplasat-o in centrul comercial Vivo din Floresti, judetul Cluj, a fost internat la Sectia de Psihiatrie, dupa ce anterior a fost audiat de catre politisti.

Potrivit unui comunicat de miercuri al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, barbatul in varsta de 28 de ani, originar din Timisoara, a fost internat la Spitalul Judetean Cluj – Sectia Clinica Psihiatrie.

Marti, in jurul orei 13:45, tanarul a sunat la 112 si a anuntat ca a plasat un colet care contine material exploziv in centrul comercial Vivo, din Floresti, coform sursei citate.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au evacuat mai multe persoane care se aflau in zona in care barbatul a spus ca a pus bomba, apoi au izolat perimetrul.

”Pentru verificari amanuntite, a intervenit echipa pirotehnica din cadrul IPJ Cluj - Serviciul de Actiuni Speciale, fiind folosit si echipaj canin specializat in detectarea materialelor explozive. In urma acestora, nu au fost depistate urme de material exploziv si niciun colet suspect”, se arata in comunicatul IPJ Cluj.

Anchetatorii l-au gasit pe barbatul care a facut apelul fals in fata mall-ului si l-au dus la Politie pentru audieri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.