Italianul Joshua Castellano, cel care detine clubul Bamboo, a postat pe contul sau de Facebook in ultimul an o fotografie in care apare tinand un trabuc in mana in interiorul unui club ce pare chiar Bamboo. Imaginea este postata dupa ce legea antifumat a intrat in vigoare.

Legea anti-fumat a intrat in vigoare pe 17 martie 2016, iar imaginea este postata doua luni mai tarziu, in mai, scrie hotnews.ro.

Reamintim ca o martora a declarat presei dupa incendiul din clubul Bamboo ca in local s-a fumat toata noaptea, in ciuda avertismentelor date de ospatari. Tanara a spus ca multi clienti fumau "palmat".

Cine detine clubul Bamboo

Clubul Bamboo, care a fost distrus in totalitate in incendiul din noaptea de vineri spre sambata, este operat de firma Morgana Invest SRL, detinuta de italianul Vincenzo Castellano si de societatea Bambu Tei SRL. Aceasta firma are actionari trei cetateni italieni si o societate comerciala inregistrata in Cipru, scrie Hotnews.

Vicenzo Castellano este nepotul lui Joshua Castellano, fondator al clubului in urma cu 15 ani, cand era partener in aceasta afacere cu designerul Catalin Botezatu.

Conform Registrului Comertului, Morgana Invest SRL are zeci de domenii de activitate - cel principal este “Baruri si alte activitati de servire a bauturilor” iar cele secundare, de la prelucrarea carnii si fabricarea zaharului pana la betoane, mortare, comert cu ridicata, constructii, autovehicule, intermedieri, servicii hoteliere, dar si activitati cinematografice.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.