Un incediu a cuprins, sambata, acoperisurile a patru case lipite din zona Aparatorii Patriei din Bucuresti, pompierii intervenind cu 11 autospeciale. Potrivit reprezentantilor ISU, nu sunt victime.

Reprezentantii ISU aflati la fata locului au precizat pentru incendiu ca incendiul a cuprins acoperisurile celor patru case, pe o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati. "Au fost afectate de incendiu patru imobile si anexele acestora, pe o suprafata de peste 200 mp. Flacarile au cuprins preponderent acoperisurile acestora. In mod progresiv au fost angrenate pentru stingerea incendiului, protejarea vecinatatilor si constituirea echipelor de cautare-salvare un numar de 13 autospeciale, din care 10 de stingere, o autoscara, o ambulanta SMURD si o autospeciala de descarcerare", precizeaza reprezentantii ISU.

Incendiul a fost localizat si este in curs de lichidare.

Pompierii actioneaza cu 11 autospeciale, la fata locului fiind trimise si o autospeciala pentru descarcerare si una de prim-ajutor.

Oamenii s-au evacuat din locuintele respective, astfel ca nu sunt victime in urma acestui incendiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.