Doi tineri de 19 ani suspectati ca au ucis o femeie in varsta de 55 de ani, au fost retinuti. Femeia a fost gasita moarta in locuinta sa, cu mainile legate si dezbracata partiual.

Crima a avut loc in localitatea Biia din judetul Alba si a fost descoperita joi.

”La scurt timp politistii au reusit identificarea a doi tineri de 19 ani, ambii din Biia, care se presupune ca ar fi autorii omorului. Ancheta continua ca sa se stabileasca toate imprejurarile in care s-a comis fapta”, a spus Luminita Prodan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, pentru News.ro.

Femeia ar fi fost ucisa duminica, politistii descoperind pe gatul victimei urme de sugrumare. Politistii iau in calcul si ipoteza unui viol sau a unei tentative de viol, insa acest lucru urmeaza sa fie stabilit de medicii legisti.

Cei doi tineri suspecti in acest caz, ambii in varsta de 19 ani, din localitatea Biia, au fost retinuti si urmeaza a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.