Un buzoian de 65 de ani a murit intr-un microbuz de pe linia locala 10, iar soferul a constatat ca omul este decedat abia dupa ce a ajuns la capat de linie.

Barbatul de 65 de ani a inceput sa se simta rau la scurt timp dupa ce s-a urcat in microbuz, iar la un moment dat si-a pierdut cunostinta si a ramas nemiscat pe scaun, scrie adevarul.ro.

Ceilalti pasageri nu si-au dat seama ce se intampla si au crezut ca barbatul a adormit, asa ca nu l-au alertat pe sofer.

Dupa o jumatate de ora, microbuzul a ajuns la capat de linie, iar soferul a mers la pasager sa il roage sa coboare. A observat insa imediat ca pasagerul care nu raspundea la eforturile lor insistente murise, asa ca au chemat ambulanta.

Membrii echipei medicale venite la fata locului au incercat sa-l resusciteze, insa la scurt timp, s-au vazut nevoiti sa declare decesul barbatului, iar trupul acestuia va fi supus necropsiei pentru a se stabili cauza mortii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.