Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Slovenia ca avertizari de fenomene meteorologice severe au fost emise de Institutul National de Meteorologie sloven pentru zilele care urmeaza.

S-a emis atat un cod portocaliu de vant puternic (cu viteze de pana la 120 km/h) in regiunile din vestul si sud-vestul tarii, cat si cod galben pentru temperaturi scazute in nord si nord-est.

MAE informeaza si ca "pe unele drumuri nationale din Goriska si Obalno-Kraška, dar si pe drumul expres H4 circulatia este limitata temporar pentru anumite categorii de autovehicule (de exemplu autocamioane cu prelata si cele cu instalatie frigorifica), pentru evitarea producerii de accidente rutiere din cauza vantului puternic".

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei in Republica Slovenia: +38615058294 si +38615057335.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.