Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, intr-un camera a unui hotel de patru stele din statiunea Eforie Nord in care se aflau depozitate lenjerii si materiale de intretinere, cei 15 turisti aflati in unitatea hoteliera fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita.
Potrivit ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, joi dimineata, la un hotel de patru stele din Eforie Nord, unde izbucnise un incendiu. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de la Tuzla, o autoscara si un echipaj SMURD.

In unitatea hoteliera se aflau 15 turisti, sapte dintre acestia fiind evacuati de pompieri din camere, iar ceilalti parasind singuri cladirea.

Incendiul a izbucnit intr-o camera in care se aflau depozitate lenjerii si materiale de intretinere, mai multe bunuri din aceasta incapere fiind distruse, insa focul nu s-a extins.

Dupa aproximativ o jumatate de ora pompierii au reusit sa stinga incendiul, cauza izbucnirii acestuia fiind in curs de stabilire.

In urma incendiului nu s-au inregistrat victime, au precizat reprezentantii ISU Dobrogea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.