Alina Gorghiu lanseaza un apel la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, caruia ii cere sa vina in Parlament cu "ordonanta de urgenta pe gratiere", scrie antena3.ro.

"Regula in democratie e ca un abuz sau o nedreptate nu se indeparteaza cu alt abuz. Iar o ordonanta de urgenta pe gratiere inseamna un abuz.

Ce vrea sa faca Guvernul azi, pe repede inainte, e un fel de aplicare a legii talionului in varianta PSD 2017!!! Justitie, m-ai anchetat? M-ai condamnat? Te condam si eu azi!!! Te siluiesc in fel si chip, printr-o ordonanta cu urgenta inchipuita...complet netransparent si fara dezbatere!!!! Pe care nimeni nu a vazut-o inainte de sedinta (...).

Ca sa fie bine de tot, OUG ar fi trebuit sa fie completata cu cateva prevederi suplimentare", sustine Gorghiu.

Iata care sunt cele cinci.


"Domnule Dragnea, hai cu legile la dezbatut in Parlament!!! Nu pe furis, ca hotul, cu mana unui guvern pe care nici nu merita sa-l calific, pentru ca autorul moral al ordonantei sunteti dvs! Sau desfiinteaza Parlamentul, ca oricum mult am senzatia ca nu mai e...", a mai specificat Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.