Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, bugetele lunare alocate de romani pentru hrana prietenilor patrupezi variaza intre 60 si 300 de lei, cel mai important aspect in selectarea produselor din aceasta gama fiind mentinerea unei diete corespunzatoare a animalelor.

In functie de rasa pe care o detin, romanii cheltuie, in medie, intre 60 si 300 de lei pe luna pentru hrana cainilor, costul variind si in functie de marca produsului selectat. Prezentand o atentie deosebita in ceea ce priveste un stil de viata sanatos pentru animalul de companie, hrana pentru patrupezi se alege avand in vedere talia, varsta si nevoile speciale ale animalului.

„In egala masura, observam ca tendinta romanilor este de a-si indreapta atentia catre continutul hranei, dorind ca aceasta sa poata oferi un echilibru optim intre nivelurile de proteine, vitamine, grasimi si fibre”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Potrivit acestuia, pe langa hrana, in cosurile de cumparaturi pentru patrupezi se mai regasesc si accesorii precum zgarzi, lese, jucarii, si, din ce in ce mai des, produse de intretinere specializate cum ar fi sampon, pieptene sau ghilotina pentru gheare.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe parcursul lunii ianuarie, toate cele 6 magazine Hornbach din Romania vor organiza o expozitie dedicata hranei pentru caini sub marca proprie Mr. Beef. Celelate branduri din acest sortiment vor putea fi gasite, ca intotdeauna, la rafturile din departamentul ZOO si Acvaristica.

Expozitia din magazine va da ocazia celor ce se bucura de prietenia unui astfel de animal de companie, indiferent de rasa, sa descopere astfel o gama larga de hrana, avand la dispozitie si consiliere din partea specialistilor Hornbach pentru a putea lua cea mai buna decizie pentru ingrijirea si hranirea cainilor. De asemenea, si in cadrul acestei expozitii, stapanii sunt asteptati impreuna cu micii insotitori, accesul cainilor in magazinele Hornbach fiind permis permanent.

Sursa foto: pexels.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.