Meteorologii au prelungit, miercuri dimineata, atentionarea cod galben de viscol emisa pentru judetele Buzau, Braila si Ialomita, pana la ora 14.00. De asemenea, raman in vigoare codul galben de viscol emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru judetele Caras-Severin, Constanta si Calarasi, precum si o informare meteo valabila pentru zone din sud si sud-est.

Potrivit ANM, pana la ora 14.00, in judetele Buzau, Braila si Ialomita, vantul va avea intensificari care la rafala vor atinge 55 - 65 de kilometri pe ora, iar izolat, 70 de kilometri pe ora.

Atentionarea a fost valabila initial pana la ora 8.00, iar apoi a fost prelungita de catre meteorologi, transmite News.ro.

De asemenea, pana la ora 12.00, este sub cod galben de viscol si judetul Tulcea, unde vantul va depasi la rafala 55 - 65 de kilometri pe ora.

Pana miercuri la ora 10.00 este in vigoare si o atentionare cod galben de viscol pentru judetele Caras-Severin, Calarasi si Constanta, unde rafalele de vant vor depasi 55 de kilometri pe ora, spulberand zapada. In sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei va ninge si se va depune strat nou de zapada.

Totodata, o informare meteo de viscol este in vigoare pana miercuri la ora 20.00. Astfel, in judetele Buzau, Braila, Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea si in sudul judetelor Vrancea, Prahova si Dambovita, vantul va avea intensificari cu viteze de 40 - 50 de kilometri pe ora si temporar 55 - 60 kilometri pe ora, spulberand zapada depusa anterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.