Conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui a demarat verificari, dupa ce o femeie din orasul Murgeni, care a cazut pe gheata si s-a lovit la cap, a asteptat aproximativ sase ore o salvare care sa o transporte la un spital din Barlad.
Femeia a fost dusa initial la Spitalul Murgeni, unde medicii au decis ca trebuie transferata la Spitalul de Urgenta 'Elena Beldiman'. Fiindca salvarea nu a fost disponibila, pacienta a fost dusa la Barlad cu masina unei cunostinte, scrie Digi24 care citeaza Agerpres.

„In orasul Murgeni exista o statie cu un echipaj. S-a considerat ca fiind sub ingrijire medicala, cazul nu reprezinta o urgenta majora, prioritate avand solicitarile din teren. Criza de personal cu care ne confruntam in intreg judetul duce, din pacate, la situatii de acest fel”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Mihaela Corduneanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.