Dragos Doros a demisionat de la sefia ANAF, au declarat surse din Ministerul de Finante pentru Profit.ro.

UPDATE Bogdan Nicolae Stan este noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu, publicata vineri in Monitorul Oficial.

Doros a fost numit la conducerea institutei la inceputul lunii martie 2016.

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a anuntat joi ca procesul de evaluare a performantei actualei conduceri a ANAF este in curs si ca vor fi anuntate masuri ”in cel mai scurt timp”.

Decizia lui Doros survine in contextul in care ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a anuntat eliminarea formularului 088 de inregistrare in scopuri de TVA si o analiza a activitatii presedintelui Fiscului, sugerand ca cele doua masuri au legatura intre ele. Unul dintre numele vehiculate pentru sefia Fiscului este Florin Tutunaru, vicepresedinte ANAF. Acesta este cunoscut ca apropiat al sefului PSD Liviu Dragnea, persoana care l-ar fi sprijinit sa ajunga la ANAF. Nu este sigur ca acesta va si accepta noua functie, scrie hotnews.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.