Un barbat de 70 de ani a fost gasit mort in locuinta sa neincalzita din judetul Brasov, unde statea impreuna cu mama sa, de 92 de ani, care a fost transportata la spital in soc hipotermic.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, barbatul si mama acestuia au fost gasiti in locuinta lor neincalzita din satul Halmeag, din zona Fagarasului. Vecinii au sunat la 112, dupa ce nu i-au mai vazut pe cei doi de doua zile.

Sfreja a precizat ca barbatul era mort la sosirea echipajelor de interventie, iar femeia a fost transportata in soc hipotermic la Spitalul Municipal din Fagaras.

Politia a declansat o ancheta in acest caz si fac cercetari la fata locului. In locuinta nu au fost descoperite urme de violenta, insa temperaturile se apropie de limita inghetului.

In judetul Brasov, de luni pana miercuri, a fost ger, temperaturile inregistrate fiind cuprinse intre -15 si -28 de grade Celsius.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.