Peter Pullem este noul Director de vanzari al Lufthansa Group pentru Europa Centrala si de Sud-Est. De la 1 ianuarie 2017, acesta coordoneaza activitatile comerciale si de vanzari desfasurate de Lufthansa Group in 17 tari din regiunile mentionate (inclusiv Polonia, Grecia, Romania, Ungaria, Cehia). Peter Pullem este locat la Viena si raporteaza Vicepresedintelui de vanzari Lufthansa Group pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Romania reprezinta una dintre principalele piete din portofoliul lui Peter Pullem, companiile aeriene din grup – Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS – operand peste 135 de zboruri saptamanale din Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Iasi. In plus, incepand cu 27 martie, frecventa zborurilor de la Sibiu la Munchen creste de la 2 la 3 pe zi.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Peter Pullem (53) are o experienta extinsa in managementul companiilor aeriene. El si-a inceput cariera in grupul Lufthansa in 1986, alaturandu-se departamentului de vanzari al companiei Lufthansa. Ulterior, a detinut numeroase functii de conducere in departamentele de management de produs, logistica, relatii comerciale cu alte companii aeriene, precum si administrarea canalelor de distributie.

In 2000, noul Director de vanzari a intrat in echipa companiei de transport Thomas Cook AG, preluand coordonarea tuturor activitatilor de vanzari si distributie.
Dupa 4 ani, s-a intors in Lufthansa Group in pozitia de Director de vanzari al Lufthansa Cargo pentru Germania, Europa si Africa. In 2007, a devenit Managing Director al Lufthansa Worldshop, functie pe care a detinut-o timp de 7 ani. Apoi, din 2014, Peter Pullem a fost numit Vicepresedinte de vanzari si marketing pentru pietele internationale in cadrul SWISS, functie pe care a detinut-o pana la noua numire.

Peter Pullem detine o diploma in Economia Afacerilor de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Rendsburg, este casatorit si are doi copii. El a preluat noua functie de la Ofer Kisch, care a detinut aceasta pozitie timp de 6 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.