Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca a fost emisa o noua avertizare meteo ”cod galben” pentru data de 12 ianuarie 2017, care acopera regiunile din nord-vestul, nordul, nord-estul si estul tarii.

Vizate sunt regiunile Vidin, Montana, Vrata, Plevna, Veliko Tarnovo, Ruse, Razgrad, Targovishte, Silistra, Dobrich, Shumen, Varna si Burgas, scrie cugetliber.ro.

Se recomanda persoanelor sa monitorizeze starea vremii si sa nu isi asume riscul de a se deplasa in regiunile cu un cod galben, daca acest lucru nu este absolut necesar.

Toate drumurile principale din Bulgaria sunt deschise circulatiei, dar ca urmare a vantului mai puternic dinspre nord si a troienelor, ramane inchisa sectiunea din autostrada "Trakia" de la intersectia "Zimnita" (regiunea Yambol) pana la Burgas. Pe acest segment sunt troiene de peste un metru si jumatate si se actioneaza in continuare cu utilaje pentru degajarea zapezii si curatarea acestui segment.

Pentru mai multe detalii consulta site-ul MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.