Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca este loc de "mult mai bine" in ceea ce priveste deszapezirea in BucurestI, scrie jurnalul.ro.

"Intotdeauna este loc de mai bine. Si eu, atat ca cetatean, cat si ca primar general, sunt extrem de exigenta. Am anumite nemultumiri pe care le-am exprimat in Comandamentul de iarna, dar ce pot sa va asigur - ca planul nostru de deszapezire a fost aplicat cum l-am gandit de asta-vara. (...) Este loc de mult mai bine, a nins mai bine de 11 ore, ninge in continuare. (...) S-a actionat in conditiile date, cat s-a putut mai bine", a declarat edilul.

Gabriela Firea i-a asigurat pe ucurestni ca deszapezirea strazilor adiacente va continua in orele urmatoare, prioritare ramanand caile de acces care conduc la spitale, scoli, sedii de institutii, rigole, statii RATB, noteaza romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.