Clotilde Armand a reiterat ideea potrivit careia Spitalul de Arsuri ar fi trebuit daramat si reconstruit, pentru a eradica agentii patogeni care au generat aparitia infectiilor nosocomiale, scrie jurnalul.ro.

"Inca din momentul izbucnirii scandalului generat de infectiile nosocomiale, am spus ca acest Spital de Arsi trebuie daramat si reconstruit. Si asta pentru ca, nu o spun eu, ci medici cu indelunga practica si experienta in actul medical, germenii, bacilii, ciupercile – toti acesti ucigasi invizibili si tacuti – sunt extrem de rezistenti si adaptati la substantele folosite pentru eradicarea lor.

Dar domnul Tudorache, la acel moment proaspat ales in fotoliul de primar al Sectorului 1, probabil inca sub “vraja” castigarii alegerilor, a considerat ca este mult mai “convenabil” pentru imaginea sa de “bun gospodar sa faca lucruri care se vad imediat, chiar daca rezultatul nu este unul care sa rezove problemele semnalate in spital", a scris pe Facebook membrul Consiliului Local Sector 1 din partea USR.

Iata ce probleme supune Clotilde Armand atentiei primarului Sectorului 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.