Scolile din Bucuresti raman inchise toata saptamana in curs, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. a Decizia fost luată în urma consultarii cu primarul Capitalei, cu prefectul municipiului Bucuresti si cu informarea Ministerului Educatiei.

"Recuperarea materiei aferente perioadei de suspendare a cursurilor se va face pana la sfarsitul semestrului II al anului scolar 2016-2017. Totodata, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a transmis o adresa prin care solicita directorilor unitatilor de invatamant sa asigure, prin personalul de specialitate, buna functionare a instalatiilor de incalzire, alimentare cu apa si energie electrica, deszapezirea si deblocarea cailor de acces din incinta scolilor", precizeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Bucurestiul si 36 de judete sunt, luni si marti, sub avertizare cod portocaliu de ger, cu temperaturi minime intre -29 si -15 grade, iar maximele intre -15 si -10 grade. Cinci judete din vestul tarii raman sub avertizare cod galben de ger, temperaturile minime scazand sub -15 grade, scrie News.ro.

In Capitala, temperaturile vor fi, in noaptea de luni spre marti, de minus 18 – minus 20 de grade, iar in zona preoraseneasca vor ajunge la minus 23 de grade, ce reprezinta maximul de temperaturi negative din aceasta iarna. Marti, maxima termica va fi in Capitala sub minus 11 grade. Incepand de marti seara, vantul se va intensifica treptat, temperaturile vor raman negative, in jurul a minus 12 - minus 11 grade, iar in cursul noptii de marti spre miercuri va inceape sa ninga.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.