Gheorghe Baciu (61 de ani), un fost lider PRM, care lucra in prezent ca agent imobiliar, a fost gasit mort de proprietara unui imobil pe care se pregatea sa-l vanda.

Crima din Salonta a fost descoperita in jurul orei 9.40, cand agentul imobiliar Gheorghe Baciu, fost presedinte PRM Salonta, a fost gasit in curtea unei case din spatele cladirii Politiei din oras de catre proprietara unui imobil pe care se pregatea sa-l vanda, scrie ebihoreanul.ro.

Femeia a trecut duminica prin zona si, vazandu-i masina in fata casei, a decis sa intre in locuinta, gasindu-l pe agent decedat in curte, cu sange pe fata.

"Specificul spetei si stadiul anchetei nu permit comunicarea, la acest moment, a altor informatii, decat confirmarea faptului ca la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor se afla in lucru un dosar avand ca obiect infractiunea de omor - evenimentul de la Salonta, despre care am fost sesizat azi", a transmis prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrau.

Ancheta in acest caz este in desfasurare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.