O persoana a fost gasita decedata in urma intoxicarii cu monoxid de carbon, intr-o locuinta din Sectorul 2 al Capitalei, alte doua persoane fiind gasite inconstiente la aceeasi adresa, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Echipajele de salvare intervin, duminica, pe Strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, unde o persoana a fost gasita decedata in urma intoxicarii cu monoxid de carbon.

Alte doua persoane intoxicate cu monoxid de carbon au fost gasite inconstiente, la aceeasi adresa, precizeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

La fata locului actioneaza patru ambulante SMURD, dintre care doua cu medic, scrie News.ro.

"Cele trei victime, doi barbati si o femeie, au varste cuprinse intre 50 si 60 ani. Un barbat a fost gasit decedat, pentru celelalte doua victime se fac manevre de resuscitare. S-au efectuat masuratori si nu s-au constatat scapari de gaze, ci numai de monoxid de carbon, cel mai probabil de la o centrala termica", au mai transmis reprezentantii ISU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.