Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut sambata ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa ia masurile legale pentru demiterea directorului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Catalin Homor, sub pretextul "modului deficitar" in care au fost coordonate actiunile de deszapezire la nivel national.
Premierul a cerut ministrului Transporturilor sa trimita Corpul de control la CNAIR pentru a verifica modul in care au fost organizate actiunile de deszapezire si au fost formate stocurile de materiale anti-derapante.

”I-am cerut ministrului Cuc sa ia toate masurile legale pentru a-l demite pe directorul CNAIR si sa trimita acolo corpul de control”, a declarat Grindeanu, la iesirea de la Ministerul Transporturilor.


Directorul general al CNAIR, Catalin Homor, a fost numit in aceasta functie la finalul anului 2015, dupa ce anterior a fost director general al Metrorex.

Premierul s-a aratat dezamagit de modul in care au fost facute stocurile de materiale antiderapante, scrie News.ro.

"Am vazut o problema legata de stocurile de materiale. De exemplu, de ce avem multe stocuri de sare, dar nu de nisip?", a spus Grindeanu.


Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sambata o vizita la Ministerul Transporturilor, alaturi de ministrul de Interne, Carmen Dan, unde a discutat cu reprezentantii institutiei pe tema operatiunilor de deszapezire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.