Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat atentionarile de vreme rea pe raza a 14 judete.

Codul galben ramane in vigoare pana sambata la ora 10.00 in judetele Calarasi, Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Ialomita, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea, Buzau, Constanta, Braila si Suceava.

Intensificari ale vantului vor fi mai fi si in sud-vestul Olteniei, scrie digi24.ro.

In Dobrogea, Baragan si Moldova va ninge in general slab cantitativ, insa vantul va continua sa prezinte intensificari cu viteze de 50…60 km/h si pe arii restranse 70 km/h, temporar spulberand si troienind zapada.

In perioada urmatoare, in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi geroasa atat noaptea, cat si ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent intre -25 si -15 grade.

De asemenea, s-a emis o atentionare nowcasting cod galben de viscol in judetele Mehedinti si Dolj, unde se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala 55-65 km/h, spulberand zapada, ce determina scaderea vizibilitatii izolat sub 200m. Avertizarea este in vigoare pana la ora 12.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.