Primarul Capitalei face un apel catre persoanele fara adapost sa se cazeze, in aceste zile geroase, la centrele Municipalitatii. In cele 3 sedii, sunt 700 de locuri pentru oamenii strazii, acestia primind, aici, mancare si medicamente.
"Sunt trei zile geroase si cu zapada si este normal ca toti cei care sunt fara adapost sa accepte serviciile Municipalitatii, mai ales ca suntem pregatiti sa facem fata si unui numar de cereri mai mare. Varful, in anii trecuti, a fost in jur de 700 de persoane — acum mai sunt libere 80 — nu s-a atins deocamdata acest varf. Speram sa-i convingem si pe cei care nu au fost intr-un astfel de centru sa o faca pe parcursul zilei. Ei pot sa ramana cat timp vor, este urat afara, este timp geros", a precizat Firea, care s-a aflat la Complexul integrat de servicii sociale "Sf. Ioan" din sectorul 3.

Persoanele care refuza sa se cazeze in centrele Municipalitatii vor primi paturi, imbracaminte groasa si alimente si vor fi monitorizate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.