Compania Wizz Air a anulat cursele aeriene de pe rutele Bucuresti - Londra, Bucuresti - Paris, Bucuresti - Charleroi si Bucuresti - Stockolm, din cauza conditiilor meteorologice.

Pe Aeroportul International "Henri Coanda” Bucuresti si pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu”, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, cu ninsoare si vant in rafale, care transporta zapada la sol, scrie News.ro.

Unele zboruri pot inregistra intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, intarzieri care punctual pot atinge sau depasi o ora, a mai precizat compania.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene“, a mai anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Informatii despre situatia zborurilor pe Aeroportul „Henri Coanda” Bucuresti pot fi gasite pe pagina web a companiei.

11 judete si Capitala sunt sub cod portocaliu de viscol, 15 judete sub cod galben de ninsori viscolite

Bucurestiul si 11 judete sunt vineri, pana la ora 18.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil pana vineri seara.

O avertizare cod rosu de viscol a fost emisa, vineri, de meteorologi pentru judetele Constanta, Braila, Buzau, Vrancea, Ialomita, Calarasi si Tulcea.

In aceste zone sunt intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 de kilometri pe ora, zapada puternic viscolita si troienita, vizibilitatea fiind redusa spre zero.

In unsprezece judete aflate sub coduri de ninsori si viscol a fost inchisa circulatia rutiera pe drumuri nationale si judetene. In patru dintre aceste judete - Constanta, Ialomita, Calarasi si Braila - sunt inchise toate drumurile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.