Avand in vedere conditiile meteorologice mai multe drumuri nationale au fost inchise, trenurile au fost anulate, zborurile au avut intarzieri.

Se circula in conditii de iarna si mai multe trenuri au fost anulate sau au avut intarzieri. Iata aici lista trenurilor anulate din pricina vremii.

Probleme s-au inregistrat si pe aeroportul international Henri Coanda, majoritatea curselor care trebuiau sa decoleze avand intarzieri, insa pana la acest moment nu au fost zboruri anulate. Cea mai mare intarziere la decolare a fost de 2 ore, noteaza antena3.ro.

Zeci de oameni sunt blocati pe drumuri. In Ialomita, mai multe autovehicule, intre care doua autoutilitare cu cate opt persoane au ramas blocate in zapada. Pe autostrada A2, circa 20 de masini, intre care si un microbuz au ramas blocate si sunt escoratte de catre autoritati. De asemenea, in Constanta zeci de autovehicule au ramas blocate pe drumuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.