Fostul sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu, trimis in judecata pentru 32 de fapte de coruptie si aflat sub control judiciar, a fost reangajat la Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei Judetene.

Decizia de reincadrare in Politie a lui Munteanu, care timp de patru luni a stat in arest preventiv, a fost luata la inceputul acestui an, in urma unei comunicari facute de catre instanta.

"Ca urmare a modificarii obligatiilor impuse in cadrul masurii preventive a controlului juidiciar, in prezent politistul in cauza este pus la dispozitie. Comisarul-sef Iulian Munteanu indeplineste numai acele sarcini si atributii de serviciu stabilite in scris de seful IPJ Vaslui la Serviciul pentru Actiuni Speciale", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Fostul sef al Biroului Rutier Vaslui a fost trimis in judecata de DNA in martie 2016, alaturi de alti zece politisti, printre care si fostul sef al Politiei Judetene Mihai Carp, intr-un dosar privind fapte de coruptie, conform Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.