Pe 7 ianuarie 2016 lantul de cineplexuri HAPPYCINEMA® ofera o intrare gratuita la un film la alegere celor care poarta prenumele de Ion, Ioan, Ionel, Ionut, Ioana, Ionela, in toate orasele in care opereaza.

Sub sloganul „Ionel, nu mai pirata, hai la HAPPYCINEMA”, evenimentul este organizat de HAPPYCINEMA® impreuna cu Asociatia de Consultanta si Consiliere Economico-Sociala Oltenia si are ca scop incurajarea vizionarii productiilor cinematografice in mod legal, in conditii de cineplex pentru filmele noi, sau pe platforme online care onoreaza drepturile de autor, pentru filmele care ies din circuitul cinematografelor.

„De la claritatea imaginii si a sunetului pana la calitatea subtitrarii sau dublajului, experienta filmului vizionat in cinematograf este incomparabila cu vizionarea in orice alte conditii. Dorim sa reamintim publicului acest lucru”, afirma Ecaterina Mateescu, administratorul lantului de cinematografe.

Romania este printre ultimele tarile europene la consumul de film in salile de cinema, insa, conform Motion Picture Association Piracy Report, se regaseste pe lista tarilor in care consumul ilegal este la cote inalte, alaturi de Pakistan, Rusia sau Ucraina.

Una dintre cele mai populare cautari pe Google in 2016 este „filme online 2016” si, conform unui studiu realizat de Starcom si MediaVest Romania, reiese ca dintre cele mai frecventate 10 site-uri online pentru vizionarea filmelor, noua ofera continut gratuit, fara a-si asuma insa acoperirea drepturilor de autor.

In Bucuresti, HAPPYCINEMA® s-a deschis recent in incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan. Iubitorii de film au la dispozitie 1150 de locuri in sapte sali confortabile si o experienta cinematografica de calitate. Salile cineplexului HAPPYCINEMA® sunt dotate cu echipamente de videoproiectie si sonorizare de ultima generatie, unde publicul poate viziona cele mai recente si mai de succes productii cinematografice internationale si romanesti, precum si filme de arta.

Citeste si:
„Război Civil” iminent la cinema, din 12 aprilie
„Război Civil” iminent la...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.