O femeie a murit, iar un copil a fost grav ranit, sambata noaptea, in urma unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Strada Dristorului din Capitala.

UPDATE

Copilul ranit in incendiul produs de Revelion intr-un apartament din Capitala este in stare foarte grava

Copilul transportat, in noaptea de Revelion, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala, in urma unui incendiu puternic izbucnit intr-un apartament din strada Dristorului, este in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire, fiind tinut in viata cu ajutorul aparatelor, a declarat, duminica, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al spitalului, Raluca Alexandru.

Conform sursei citate, copilul a fost adus la Spitalul "Grigore Alexandrescu" in stop cardio-respirator, fiind resuscitat.

"Este in stare foarte grava, este intubat si ventilat, cu sanse minime", a declarat Raluca Alexandru.

Ea a precizat ca astazi copilul - un baiat - a implinit 10 ani, fiind nascut in 1 ianuarie 2007.


Copilul a fostgasit in stop cardio-respirator si a fost resuscitat de echipele de interventie sosite la fata locului, iar la aceasta ora este transportat cu ambulanta la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Potrivit reprezentantilor ISU aflati la fata locului, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Strada Dristorului.

In momentul izbucnirii incendiului, in apartament se aflau trei persoane - doua femei si un copil. Una dintre femei a reusit sa iasa din locuinta, insa cealalta a murit.

Copilul, de aproximativ 10-12 ani, a fost gasit de echipele de interventie in stop cardio-respirator, iar in urma manevrelor specifice s-a reusit resuscitarea acestuia. Copilul are arsuri pe aproximativ 20% din suprafata corpului, iar la aceasta ora a fost preluat de ambulanta si este transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, au precizat reprezentantii ISU.

Si femeia care a reusit sa se salveze va fi transportata la spital pentru investigatii.

La ora transmiterii acestei stiri, incendiul a fost lichidat, relateaza News.ro.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.