Cinci persoane au fost ranite dupa ce un microbuz s-a ciocnit, joi dimineata, cu un TIR, in localitatea vasluiana Ivesti, la fata locului deplasandu-se sapte ambulante. In mijlocul de transport in comun se aflau in total 20 de persoane, iar autoritatile au activat planul rosu de interventie.

Accidentul s-a petrecut joi dimineata, in jurul orei 7.50, la intersectia DN 11A cu DJ 243A, in localitatea vasluiana Ivesti, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, Loredana David.

”Microbuzul, care efectueaza curse regulate, circula dinspre Podul Turcului spre Barlad, iar TIR-ul circula dinspre Tutova. Soferul TIR-ului nu a dat prioritate de trecere si a lovit microbuzul care circula regulamentar”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat, a precizat sursa citata.

Cinci persoane, printre care un minor, au fost ranite, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Vaslui

In total, in mijlocul de transport in comun se aflau 20 de persoane, conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, Petru Iftene.

Autoritatile au activat planul rosu de interventie, iar la locul accidentului au fost trimise sapte ambulante, dintre care una de transport victime multiple, precum si trei autospeciale de descarcerare. Totodata, au fost prealertate autoritatile din judetele Galati si Bacau, precum si un elicopter SMURD, fara sa mai fie, insa, nevoie de interventia acestora, potrivit reprezentantului ISU, scrie News.ro.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul este blocat in zona in care s-a produs accidentul, iar soferii sunt dirijati de catre politisti pe alta ruta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.