Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, avertizari nowcasting cod galben de vant in mai multe zone.

Update- In Tulcea, avertizarea a fost prelungita pana la ora 12.00. De asemenea, s-a emis o atentionare de cod galben de vant valabila pana la ora 13.00 si pentru zona de munte a judetului Caras-Severin, unde la peste 1800 m altitudine, se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 90 km/h, spulberand zapada.

Astfel, vizate sunt judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea si zona de campie a judetului Buzau, unde se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 55 - 65 km/h.

In judetele Constanta si Tulcea, atentionarea este valabila pana la ora 11.00, iar in celelalte patru judete pana la ora 12.00.

Meteorologii au anuntat ca incepand de joi vremea va deveni geroasa, noaptea si dimineata, in nordul si centrul tarii, noteaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.