Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben si portocaliu de vant in mai multe judete.

Update- In judetul Cluj, avertizarea a fost prelungita pana la ora 16.00, iar in judetul Dolj, pana la ora 18.00.

Astfel, sub cod galben se afla judetul Dolj, zonele de campie din judetele Cluj si Mehedinti, unde se vor semnala intensificari ale vantului care local la rafala vor atinge si depasi 55-60 km/h, scrie romaniatv.net. De asemenea, in zona de campie a judetului Mures, se vor semnala intensificari locale ale vantului, cu rafale ce vor atinge 55...65 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii, inregistrandu-se si ninsori slabe.

Atentionarile sunt valabile pana la ora 15.00 in Mehedinti si Dolj si pana la ora 13.00 in celelalte doua judete.

Sub cod portocaliu se afla judetul Caras-Severin, unde la peste 2000 m altitudine, se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 90...100 km/h, viscolind ninsoarea si determinand reducerea vizibilitatii sub 50 metri. Avertizarea este valabila pana la ora 14.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.