Un barbat de 84 de ani din comuna Tansa, judetul Iasi, a fost ucis de catre o vecina, cunoscuta cu afectiuni psihice, si imbracat apoi cu haine de femeie.

Batranul a disparut de acasa in urma cu aproape o luna, iar rudele au inceput sa il caute, fara succes. La 22 de decembrie au fost alertate si autoritatile, care au inceput cautarile imediat.

Barbatul a fost gasit mort o zi mai tarziu, pe 23 decembrie, in casa unei vecine de 59 de ani, cunoscuta cu afectiuni psihice grave. Potrivit bzi.ro, omul a fost ucis in urma cu circa trei saptamani, cu mai multe lovituri de topor, iar apoi a fost imbracat in haine de femeie.

"Familia barbatului a sesizat politia in data de 22 decembrie si a anuntat ca acesta a plecat voluntar de la domiciliu in urma cu trei saptamani. In data de 23 decembrie, politistii au mers in locuinta unei vecine de-a barbatului si l-au descoperit pe acesta decedat. In cauza s-a deschis un dosar penal sub aspectul infractiunii de omor", au precizat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Viorica Mereu, principala suspecta in acest caz, a fost ridicata de oamenii legii de acasa si a fost internata la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi, unde se afla si acum sub tratament de specialitate. Femeia urmeaza sa fie cercetata pentru omor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.