Circulatia pe Autostrada A2 este oprita de la kilometrul 105, pe sensul spre Constanta, din cauza poleiului care s-a format la kilometrul 130, traficul fiind deviat pe DN3 Drajna - Constanta, pana cand drumarii vor imprastia material antiderapant

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, pentru evitarea producerii unor accidente rutiere, traficul pe autostrada A2 a fost deviat, de la ora 10.40, pe DN3 Drajna - Cernevoda - Fetesti - Constanta, din cauza ca pe tronsonul Fetesti - Cernavoda sunt portiuni cu polei. Circulatia pe sensul spre Capitala al autostrazii se desfasoara normal.

Circulatia pe autostrada va fi reluata dupa ce drumarii vor termina de imprastiat material antiderapant, scrie News.ro.

Potrivit legislatiei, soferii care circula pe drumuri cu zapada, gheata sau polei sunt obligati sa aiba anvelope de iarna la masini. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Nerespectarea acestor obligatii se sanctioneaza cu amenda intre 9 si 20 de puncte-amenda, respective intre 1.125 de lei si 2.500 de lei, iar ca masura complementara se va retine certificatul de inmatriculare al autovehiculului, eliberandu-se o dovada inlocuitoare, fara drept de circulati, a precizat Politia Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.