Circulatia pe drumurile din judetele Mures, Harghita, Bihor, Covasna, Vaslui si Bacau este afectata de polei si de ceata, uneori vizibilitatea scazand si sub 50 de metri.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari in acest sens, majoritatea expirand la ora 10.00.

In judetul Harghita este afectat tot judetul, in timp ce in Mures ceata isi face simtita prezenta doar in zona de campie. "Ceata in zonele joase ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m", consemneaza ANM in avertizarea care expira la ora 10.00.

In zona de campie a judetului Bihor se manifesta burnita, care local determina depunerea de polei.

In judetul Covasna, pana la ora 10.00, se manifesta ceata in zonele joase ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

in zona de campie a judetului Bacau si in judetul Vaslui sunt semnalate local depuneri de polei, avertizarea fiind valabila pana la ora 10.30.

De asemenea, Centrul Infotrafic a semnalat ceata pe autostrada A3, vizibilitatea fiind pe alocuri sub 75 de metri, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.