Conform unui studiu realizat de SunLife, cunoscut furnizor de servicii financiare de tip „direct-to-consumer”, fericirea este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg sa investeasca intr-un plan de asigurare medicala.

Potrivit unui comunicate remis 9am, studiul Cash Happy arata ca familiile care se considera fericite investesc cu 20% mai mult din venituri intr-o asigurare de sanatate pentru intreaga familie.

In acelasi timp, familiile ce intampina provocari de ordin material sau emotional acorda o mare parte din venituri pentru achizitionarea de tutun, in cazul fumatorilor, sau pentru ingrijirea copiilor, din punct de vedere al educatiei si al alimentatiei.

„Intr-adevar, atunci cand lucrurile merg asa cum ne dorim, incepem sa acordam o mai mare atentie preventiei medicale. Planurile create de MediHelp International ofera acces la ingrijire medicala de calitate pentru tratament planificat, urgenta, investigatii speciale, preventie sau tratament pentru boli deosebit de grave. Atunci cand le oferim celor dragi posibilitatea de a fi in siguranta chiar si in fata neprevazutului, ne simtim cu adevarat mai fericiti”, declara Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.

Conform datelor MediHelp International Romania, de la inceputul anului 2016, peste 90% dintre solicitarile primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurari medicale de familie, ceea ce a contribuit la cresterea cu 34% a primelelor de asigurare intermediate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.