Expertii demonteaza mitul potrivit caruia legumele sunt mai sanatoase daca nu sunt congelate. Dimpotriva, acestea pot fi culese cu mai multe zile inainte, timp in care isi pierd din valoarea nutritiva.
Conform Daily Mail, fasolea verde isi pierde pana la 45% din nutrienti, broccoli si conopida pierd 25%, iar morcovii sunt cu 10% mai putin hranitori.
Legumele care sunt congelate imediat dupa culegere pot fi mai sanatoase decat legumele in stare proaspata. De exemplu, mazarea congelata contine cu 30% mai multa vitamina C decat cea proaspata, iar fasolea verde contine cu 45% mai multa vitamine, scrie antena3.ro.
Sursa foto: pixabay.com
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 6-12 mai
Sursa: garbo.ro
-
Tigers Summit 2024: România în viziunea a trei investitori locali
Sursa: start-up.ro
-
Women TechEU, granturi pentru startup-uri cu femei fondator. Înscrieri deschise
Sursa: green.start-up.ro
-
SGR la Kaufland: retailerul oferă încă o dată valoarea voucherului cu...
Sursa: retail.ro
-
VIDEO | Klaus Iohannis, întrebat dacă Biden îl susține la NATO: Și acest...
Sursa: wall-street.ro
-
Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Cu ce probleme se...
Sursa: kudika.ro