Barbatul gasit mort la Opera Nationala Bucuresti este Ilie Ioan Aurel, bariton al corului ONB, a confirmat institutia intr-un mesaj publicat pe site, in care transmite condoleante familiei.

”In urma anchetei, persoana decedata a fost identificata ca fiind Ilie Ioan Aurel, artist liric, angajat si bariton al corului Operei Nationale Bucuresti. Pe aceasta cale institutia adreseaza condoleante familiei indurerate”, se arata in mesajul publicat marti seara.

In cursul diminetii de marti, a fost gasita o persoana decedata pe scara de acces de la etajul 5 spre cupola Operei Nationale Bucuresti, zona unde nu sunt ateliere sau sali de repetitie, spatiu in care personalul artistic nu isi desfasoara activitatea.

Autoritatile competente au fost anuntate si s-au deplasat la fata locului pentru a face cercetari.

Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, pentru a stabili imprejurarile in care barbatul a decedat a fost deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspecta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.